Servery IBM Power pro SAP HANA

Servery IBM Power mají 67krát méně neplánovaných výpadků než neznačkové komoditní servery, nyní za nepřekonatelnou cenu!

Servery IBM® Power® jsou navrženy pro datově náročné pracovní zatížení, jako je například SAP HANA.

SAP zvolil IBM Power k provozu svých vlastních nejkritičtějších úloh díky jeho prokázaným úrovním výkonu, kombinovaným s nejlepšími bezpečnostními a spolehlivostními funkcemi a exkluzivními možnostmi virtualizace SAP-Certified PowerVM®.

Podle průzkumu ITIC Security z roku 2022 mají servery IBM Power 17krát méně neplánovaných výpadků než servery Dell PowerEdge s Linuxem a 22krát méně neplánovaných výpadků než servery HPE ProLiant s Linuxem.

Prohlédněte si ITIC 2022 Global Server Hardware, Server OS Security Report, abyste viděli vedoucí postavení IBM Power v oblasti bezpečnosti serverů.

Navíc ITIC umístil servery IBM Power již počtrnácté za sebou na první místo mezi nejspolehlivějšími servery ve své třídě ve srovnání s x86 servery.

Stáhněte si výsledky ITIC 2022 Global Server Hardware, Server OS Reliability Report a zjistěte více.

Počkejte, to však není všechno. Tento výkon, spolehlivost a bezpečnost na úrovni enterprise třídy není určen pouze pro velké podniky. I firmy s menšími pracovními zatíženími SAP HANA mohou získat tyto výhody za dostupnou cenu.

Servery IBM Power L1022 nabízí cenově výhodná řešení pro malé a střední zákazníky se systémy SAP HANA o velikosti 2-6 TB.

Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více.

MHM Servery IBM Power